Polihrono - Vila Xenia - NASLOVNA

Polihrono – Vila Xenia – LETO 2019 – do 10% popusta

Polihrono - Vila Xenia - NASLOVNAApartman Xenia nalazi se na oko 150m od plaže,u blizini crkve. Supermarket se nalazi u neposrednoj blizini. Apartman se nalazi na prvom spratu.

Apartman je renoviran i stvari u njemu su nove!

Struktura apartmana: spavaća soba raspolaže francuskim ležajem, dnevnim boravkom koji raspolaže sa dva singl ležaja i kuhinjskim delom u kome se nalazi šporet sa rernom, veliki frižider, sudopera i elementi sa osnovnim kuhinjskim inventarom. Kupatilo ima tuš kadu. Apartman ima terasu sa pogledom na dvorište.

Peškiri, toalet papir i sapun nisu sastavni deo smeštajne jedinice. Apartman je klimatizovan i ima TV sa grčkim kanalima. Smeštajni objekat nema internet wireless i obezbeđeno parking mesto.

Napomena: Upotreba klime nije uračuna u cenu najma i dodatno se naplaćuje.

 

 

KOORDINATE:

N 40°00’58.56″

E 23°31’31.48″

 

 

FIRST  MINUT POPUSTI 

ZA UPLATE ARANŽMANA U CELOSTI PRI REZERVACIJI:

–    10{bbd67d5883aff70532746af27b43c793d01cfd42d57338fe00dbe429f3c1ac58}  do 01. aprila 2019.  na smeštaj  

  

 

 

CENOVNIK VILA XENIA LETO 2019 

Cenovnik vila Xenia Polihrono 2019 br 1

 

 

CENA U TABELI OBUHVATA:
•Najam studija ili apartmana, za boravak 11 dana (10 noći),  
•Troškove organizacije putovanja, 
•Usluge predstavnika agencije organizatora putovanja ili inopartnera za vreme trajanja aranžmana.
 
CENA U TABELI NE OBUHVATA:
•Vanlinijski prevoz autobusom turističke klase  (visokopodni ili dabldeker, klima, audio, video opremljenost, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i sl. tokom putovanja, WC – čije korišćenje nije omogućeno) na relaciji Novi Sad – Halkidiki – Novi Sad, 
•Međunarodno putno zdravstveno osiguranje sa osiguranom sumom od 30.000 eur, po uslovima Wiener Städtische osiguranja – obaveštenja i uputstva u vezi sa osiguranjem sadržana su u uslovima Wiener Städtische osiguranja, koji su Vam na raspolaganju već prilikom uplate aranžmana. U saradnji sa Wiener Stadtische osiguranjem, Organizator putovanja obezbeđuje grupnu polisu putnog zdravstvenog osiguranja za sve putnike koji koriste organizovani prevoz i nalaze se na grupnoj polisi, kao i pojedinačne polise za one putnike koji putuju sopstvenim prevozom. Cena osiguranja iznosi: 1 eur dnevno za lica starija od 18 godina za 11 dana,  0,5 eur za lica do 18 godina starosti za 11 dana, 2 eur dnevno za lica starija od 70 godina za 11 dana – plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po kursu koji određuje Wiener Stadtische osiguranje. U slučaju promene uslova i cena na tržištu osiguranja, Osiguranje zadržava pravo korekcije cena putničkog zdravstvenog osiguranja.
•Individualne troškove i usluge koje nisu predviđene programom i
•Troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor, zaključen sa organizatorom izleta – inostranom agencijom. 
 
NAPOMENA: izuzetak su „Anemoxadi“ apartmani – Siviri,Yiamas Furka u nekim smenama,, gde je cena izražena po osobi za paket aranžman i cena uključuje: boravak u apartmanima (10 noći/11 dana), prevoz autobusom turističke klase na relaciji Novi Sad – Halkidiki – Novi Sad. 

 
 

Doplata za 1/1  : S obzirom da ne postoje jednokrevetne smeštajne jedinice, ukoliko dvokrevetni studio ili apartman koristi jedna osoba, plaća punu cenu najma dvokrevetne smeštajne jedinice (za boravak 10 noći/11 dana).

NAČIN PLAĆANJA: Plaćanje se vrši gotovinom, čekovima građana ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja, na sledeće načine:
 
Uplata u celosti prilikom rezervacije:
Za uplatu u celosti prilikom rezervacije odobreni su sledeći popusti:
 –  za uplatu do 01.04.2019.popusti zavise od izabrane smene, objekta i načina prevoza. Uz svaku tabelu sa cenama naznačenI su i iznosi popusta. 
  
Uplata do polaska – 30{bbd67d5883aff70532746af27b43c793d01cfd42d57338fe00dbe429f3c1ac58} prilikom rezervacije, ostatak u ratama, tako da ceo iznos bude isplaćen do 10 dana pre polaska na putovanje. Ukoliko stranke ne izvrše uplatu  preostalog iznosa do pune cene aranžmana u predviđenom roku, smatra se da su odustali od korišćenja aranžmana i da je rezervacija otkazana.
Uplata u ratama čekovima građana – 30{bbd67d5883aff70532746af27b43c793d01cfd42d57338fe00dbe429f3c1ac58} prilikom rezervacije, ostatak u jednakim mesečnim ratama, tako da zadnja rata bude naplaćena do 15.11.2019. – za rate koje dolaze na naplatu posle iskorišćenog aranžmana obavezno je deponovanje čekova građana, kao garancija plaćanja.
 
Administrativna zabrana – 30{bbd67d5883aff70532746af27b43c793d01cfd42d57338fe00dbe429f3c1ac58} prilikom rezervacije, ostatak u jednakim mesečnim ratama, tako da zadnja rata bude naplaćena do 15.11.2019. 
Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.
Kredit banke – Prilikom sklapanja ugovora plaća se 10{bbd67d5883aff70532746af27b43c793d01cfd42d57338fe00dbe429f3c1ac58} (ovaj iznos se vraća korisniku po odobrenju kredita). Organizator putovanja daje korisniku račun koji on nosi u svoju banku. Rok za plaćanje ovog računa je 5 radnih dana.

  PROGRAM PUTOVANJA:

 1. dan – Putovanje. Novi Sad – sastanak putnika u Novom Sadu, Bulevar Cara Lazara 55 (ispred TA „Market Tours“), pola sata pre predviđenog vremena polaska. Polazak autobusa iz Novog Sada u 19:00 časova (moguće su izmene vremena polaska, o čemu će Organizator blagovremeno obavestiti putnike).  Noćna vožnja preko Beograda, Niša, Skoplja, Soluna, do Halkidikija, sa kraćim usputnim odmorima.
 2.   dan  11. dan – Halkidiki. Dolazak u mesto odredišta, smeštaj i boravak u objektu na bazi izabrane usluge, noćenje. 
 3.   dan – Halkidiki – Napuštanje objekta u 9:00 h (po lokalnom vremenu). Polazak autobusa za Srbiju u 17:00 h po lokalnom vremenu Noćna vožnja sa kraćim usputnim odmorima.
 4.   dan –  Dolazak u Novi Sad je predviđen za jutarnje sate, a vreme dolaska zavisi od uslova na putu i granica. Kraj usluga.  
 
 • Cenovnik bus prevoza Halkidiki leto 2016
 • Povratak (po lokalnom vremenu): po zakonu o bezbednosti saobraćaja autobusi kada stignu u Grčku moraju da stoje 9 sati da bi se vozači odmorili i pripremili za povratak,tako da je povratak

vezan za satnicu dolaska autobusa u Grčku.

 • Prevoz do izabranog letovališta u Grčkoj obezbeđuje Organizator putovanja autobusima turističke klase (visokopodni ili dabldeker).
 • Polazak je jedan dan ranije u odnosu na termine iz tabele.
 • Transferi od Sremske Mitrovice i Subotice  do Novog Sada i u povratku od Novog Sada do Sremske Mitrovice i Subotice mogu biti realizovani  kombijem, mini busom ili putničkim autom u zavisnosti od broja putnika.
 • Doplate za sopstveni prevoz nema.
 • Svako dete mora imati svoje sedište.
 • Raspored sedenja u autobusu određuje Organizator putovanja isključivo na osnovu redosleda prijava, starosti putnika, broju dece, osim u izuzetnim slučajevima kada se može odrediti određeno mesto za trudnice, invalide i slično. Putnik je u obavezi da prihvati bilo koje sedište koje mu organizator dodeli. Za one putnike koji žele određeno sedište moguće je uplatiti predrezervaciju 20 eur po sedištu u dinarskoj protivvrednosti na dan uplate.
 • Moguće je priključenje putnika sa svih stajališta uz put Novi Sad – Beograd – Skoplje.
 • Eventualne polaske iz Kikinde, Zrenjanina, Bečeja i dr. Organizator putovanja ostavlja kao mogućnost uz minimalan broj putnika i doplatu.
 • Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promena na tržištu nafte i naftnih derivata koriguje cenu prevoza.
 • Prosečno trajanje putovanja od Novog Sada do izabranog letovališta traje oko 14 sati.  U toku putovanja pravi se nekoliko pauza za odmor i osveženje. Zbog prelaska dve granice i 4 granične procedure moguća su nepredviđena čekanja na koja organizator putovanja nema uticaj. Za udoban i bezbedan prevoz u autobusu se brinu dva vozača i jedan pratilac grupe.
 • Kućni red je sastavni deo programa „Grčka – Halkidiki 2018“ apartmanski smeštaj.

      

           K U Ć N I   R E D               

1) Apartmani/studiji  se koriste od 14:00 časova prvog dana po programu, a moraju se napustiti poslednjeg dana korišćenja najkasnije do 09:00 časova   ujutro.   

2) U toku boravka gosti-korisnici apartmana sami čiste i održavaju apartman i  obavezni  su da prilikom napuštanja isti ostave čist.

3) Gosti sami iznose smeće iz apartmana,studija u za to postavljene kontejnere, ispred ili iza zgrade.

4) Za goste koji borave 10 ili više dana zamena posteljine je, po potrebi, svakih 5 dana. Na dan zamene posteljine, ako žele da menjaju posteljinu, gosti su duzni da se jave predstavniku agencije koji im daje čistu posteljinu i  koju oni sam i menjaju!

5) Vreme predviđeno za odmor i tišinu:

     Od 14:00 časova do 17:00 časova i

     Od 23:00 časova do 08:00 časova.

     Svi gosti se mole da u tom periodu bude tišina i mir u zgradi.

6) Molimo goste da vode računa, da ne unose pesak sa plaže u studije i kupatila kao i da ne bacaju toalet papir u WC šolju da ne bi došlo do zagušenja odvodnih instalacija.

7) U slučaju kvarova i drugih havarija na instalacijama obratiti se predstavniku agencije.

8) Zabranjeno je ostavljati uključene klima uređaje kada se ne nalazite u studijima. Molimo Vas da poštujete ovo jer će svaka zloupotreba podrazumevati oduzimanje prava na besplatno korišćenje klima uređaja.

9) Toalet papir, sapuni i peškiri nisu sastavni deo opreme u studijima.

10) U slučaju oštećenja ili otuđenja inventara gost je obavezan da nastalu štetu nadoknadi vlasniku apartmana. Oštećenja nastala redovnom upotrebom ne padaju na teret korisnika.

11) Kućni red je sastavni deo ugovora o korišćenju apartmana i svi korisnici apartmana su obavezni da se pridržavaju odredaba koje su istim predviđene.

OPŠTE INFORMACIJE I NAPOMENE

 • Najam apartmana tj. studija (NA) podrazumeva troškove električne energije, tople i hladne vode, korišćenja inventara, boravišnu taksu. Putnici ulaze u očišćenu smeštajnu jedinicu, ali su u obavezi da tokom svog boravka sami vode računa o higijeni iste. Posteljina je sastavni deo svake  smeštajne jedinice i menja se po potrebi na svakih 5 dana. Peškiri, toalet papir, sapuni nisu sastavni deo inventara u smeštajnim jedinicama. U svim smeštajnim jedinicama kuhinje su opremljene osnovnim priborom za pripremanje hrane. Iznošenje smeća i održavanje čistoće obaveza je gostiju.
 • Napuštanje smeštajne jedinice je do 9:00 h (po lokalnom vremenu) poslednjeg dana boravka, a ulazak prvog dana do 16:00h (po lokalnom vremenu), većina se smesti već do 12:00h. Načinjene, eventualne štete, prouzrokovane nepažnjom, gosti su dužni da prijave domaćinu ili predstavniku agencije i iste nadoknade.
 • Organizator zadržava pravo da putem Last minute ponude proda svoje slbodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u ovom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni. Takođe, Organizator putovanja zadržava pravo da za određene smene prodaje isključivo paket aranžman, bez mogućnosti umanjenja cene za sopstveni prevoz.
 • Cena objekta a samim tim i aranžmana pretežno zavisi od kvaliteta i lokacije. Pomoćni ležaj u svim objektima u Grčkoj je na sklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili fotelje na rasklapanje, manjih dimenzija, što može bitno pogoršati uslove smeštaja. Svi objekti u Grčkoj koriste sistem solarnih bojlera za zagrevanje vode, što podrazumeva nešto nižu temperaturu tople vode, u odnosu na uobičajenu, kao i manji pritisak tople vode u određenim periodima dana, a u odnosu na kapacitet objekta. Minimalni broj punoplatežnih osoba je određen brojem osnovnih ležaja u smeštajnoj jedinici. U slučaju promene broja korisnika u okviru ugovorene smeštajne jedinice (odustanka nekog od putnika sa ugovora), obavezna je korekcija strukture smeštajne jedinice, i shodno tome, i cene aranžmana po važećem cenovniku.
 • Organizator izleta zadržava pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta predviđenih ovim programom.  U slučaju promena cena: goriva, putarina, parkinga, tunela, trajekta, vinjeta-putna taksa u odnosu na dan izlaska programa – cena je podložna promeni. Izvršilac usluga i pomoći turistima u mestu odredišta je ino partner. Broj telefona predstavnika na lokaciji će biti dostupan putnicima u momentu izdavanja vaučera, a najkasnije pre otpočinjanja ugovorenog putovanja.
 • Program važi isključivo za putnike sa novim biometrijskim pasošima. Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje prolaze. Putnici se mole da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima na polasku i u toku trajanja aranžmana.
 • Preporučuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU ( potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju …) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU. U slučaju štrajka, blokade na putevima i drugih nepredviđenih okolnosti na koje organizator putovanja ne može uticati, organizator zadržava pravo promene rute putovanja kao i izmene redosleda sadržaja u programu.

Aranžman je rađen na bazi od minimum 40 putnika u autobusu, u suprotnom, krajnji rok za obaveštavenje o otkazu aranžmana je 5 dana pre datuma polaska.

Turistička agencija Atlas ovlašćeni subagent, molimo Vas da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznate sa programom putovanja i Opštim uslovima putovanja agencije „MARKET TOURS“, Licenca OTP 18/2016 od 05.02.2016. godine.

Ostavite komentar