ponedeljak, 10 decembar 2018

Ponuda hotela Grčka leto 2019.

Grčka  Hoteli 2019.

Pomoću sistema za pretragu hotela možete pregledati cene, raspoloživost kapaciteta kao i kompletne opise odabranih hotela.
Cene koje vam sistem ponudi su za ceo period boravka, broj osoba i odabranu uslugu koju ste uneli kao kriterijum za pretragu!!!!!
Za sve dodatne informacije možete pozvati naše agente prodaje.

 

Uputstvo za korišćenje sistema:

  1. u ponudjenim destinacija odaberite Greece- Grčka, zatim odaberite koja vas regija interesuje( Kasandra, Sitonija, Tasos...), sistem vam u polju hotela daje listu svih hotela za želejnu destinaciju.
  2. odaberite željeni hotel (možete i ostaviti da vam sistem da pregled svih hotela po zadatim parametrima)
  3. polje Arrival dates -  klikom na polje se otvara kalendar, odaberite datum kada želite da počne vaš aranžman. Drugi kalendar se isto odnosi na datume početka aranžmana ( možete uneti različite datume kako bi ste proverili slobodna mesta u terminima koji vam odgovaraju)
  4. Adults / children unesite broj odraslih osoba i broj dece, posle čega se ispod otvaraju polja u koja unosite godine dece u trenutku korišćenja aranžmana
  5. Nights - obeležite broj noćenja koji želite
  6. Meal - obeležite vrstu obroka koje želite ili ostavite prazno kako bi vam sistem dao različite ponude(RR - samo smeštaj, BB - noćenje sa doručkom, HB - polu pansion, FB - pun pansion, ALL - sve uključeno po hotelskim pravilima)
  7. kliknite na dugme "Tour search" i sačekajte da sistem izlista ponude

 

Boje "kreveta" koji se nalaze pored cene:  ZELENA BOJA - IMA SLOBODNIH KAPACITETA / ŽUTA BOJA - NA UPIT / CRVENA BOJA - NEMA SLOBODNIH KAPACITETA ZA ŽELEJNI TERMIN

 

  • da bi ste pogledali detaljne opise hotela ... dovoljno je da kliknete na naziv hotela i otvara se novi  "prozor" sa opisom, fotografijama i sadržajem izabranog hotela

 

  

 

 

Turistička agencija Atlas

Adresa: Knez Mihailova 36, 18400 Prokuplje

Telefoni: 027/324-493; 063/ 71-33-709; 064/158-28-55

Fax: 027/324-493

Radno vreme: 
ponedeljak - petak od  09:00 - 19:00
subotom od 10:00 - 14:00

*Napomena: Svi podaci na sajtu Turističke agencije Atlas su informativnog karaktera. Za detaljne informacije kontaktirajte agenciju. 

Pratite nas na Facebook-u